Hai ! thanx sudi singgah :) jgn lupe FOLLOW .. tggal jejak ouke ? please behave ur self dear :)

Friday, 11 October 2013

Sem 3 punya cerita


Ehem , haaaa . Nie baru masuk cerita sem 3 kat UiTMKT nehhh . Sem 3 , x dduk kolej . Duk rumah sewa . Sbb ? X tahu laaa . Sem 3 pon ada join xtvt outdoor with relex club . Farah dengan kelab relex neh dah 3 sem , sem 3 farah jadi setiausaha . Ingat kan s/u nie sibuk je memanjang , tapi x pon . Sibuk masa sebelom and selepas program je . Baru nie farah join kayak kat Pulau Banding Perak . Best laa jugak . First mmg x mau join sbb x tahu kenapa . Hurmmm . X mau cerita panjang , tengok je gambar kat bawah neh .


 masa nie muka putih suci lagi . haha
























 perkampungan orang asli 







muka dah hitammmm . haha

Hari first ngan hari last je farah kayak . Sebab malam first tuu demam . haha . Farah demam x menangis tak sah . Buleh pulak duk lam houseboat tuu duk menangis . haha . Tu yang si liena duk suka . Asal demam je menangis . haha . lawak2 . Lepas kayak 1 hari masa first day tuuu , mandi terus tido . Apelagi , bagun2 hah , amek kau selsema , demam . KAk ana pon masuk suh makan ubat . Terima kasih kak ana jaga farah . hewhew . Dorang perasan farah demam pon terdengar farah menangis lam houseboat. hahah . malu malu .
Kayak nie laa pengalaman paling best farah pernah alami. ermmm , first day kayak farah kayak dengan azry , hari last dengan abg chak yang kacak . hewhew . 

gambar kat aatas tuu dengan abg chak . Tengok ape dia buat ? Dia buli . haha . Dia buli tapi dia tukang kayuh , x per . hewhew. gambar yang kat bawah tuu dengan azry. Dia mmg push giler2 sampai farah habiskan kayak selama 1 hari sampai demam . haha . 

Btw , moment dengan korang laaa paling best and tak dapat dilupakan . =)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...