Hai ! thanx sudi singgah :) jgn lupe FOLLOW .. tggal jejak ouke ? please behave ur self dear :)

Friday, 11 October 2013

Sem 3 punya cerita


Ehem , haaaa . Nie baru masuk cerita sem 3 kat UiTMKT nehhh . Sem 3 , x dduk kolej . Duk rumah sewa . Sbb ? X tahu laaa . Sem 3 pon ada join xtvt outdoor with relex club . Farah dengan kelab relex neh dah 3 sem , sem 3 farah jadi setiausaha . Ingat kan s/u nie sibuk je memanjang , tapi x pon . Sibuk masa sebelom and selepas program je . Baru nie farah join kayak kat Pulau Banding Perak . Best laa jugak . First mmg x mau join sbb x tahu kenapa . Hurmmm . X mau cerita panjang , tengok je gambar kat bawah neh .


 masa nie muka putih suci lagi . haha
























 perkampungan orang asli 







muka dah hitammmm . haha

Hari first ngan hari last je farah kayak . Sebab malam first tuu demam . haha . Farah demam x menangis tak sah . Buleh pulak duk lam houseboat tuu duk menangis . haha . Tu yang si liena duk suka . Asal demam je menangis . haha . lawak2 . Lepas kayak 1 hari masa first day tuuu , mandi terus tido . Apelagi , bagun2 hah , amek kau selsema , demam . KAk ana pon masuk suh makan ubat . Terima kasih kak ana jaga farah . hewhew . Dorang perasan farah demam pon terdengar farah menangis lam houseboat. hahah . malu malu .
Kayak nie laa pengalaman paling best farah pernah alami. ermmm , first day kayak farah kayak dengan azry , hari last dengan abg chak yang kacak . hewhew . 

gambar kat aatas tuu dengan abg chak . Tengok ape dia buat ? Dia buli . haha . Dia buli tapi dia tukang kayuh , x per . hewhew. gambar yang kat bawah tuu dengan azry. Dia mmg push giler2 sampai farah habiskan kayak selama 1 hari sampai demam . haha . 

Btw , moment dengan korang laaa paling best and tak dapat dilupakan . =)

SEM 2 punya cerita



Huh ! Mmg agak lama tak update blog neh . Berzaman . Bersepah2 dah . Eish3 . Nak buat camner kan , busy . Last update pon awal sem 2. Nie dah abiss sem 3 . Banyak benda nak cerita nih . Sepanjang sem 2 , farah join kelab relex uitm pergi mendaki gunung . Best woott . Farah boleh tunjuk gambar jelahhh . Jap ahh . Farah mmg suka xtvt outdoor .








Lepas penat trainning kat Bukit Besar , Makan laa plak . Nie trainning yang last sebelom Mendaki Gunung .
Trans Cameron Prosperity Challange 2.0 . 






 
Malam last tuk packing2 barang tuk pergi esoknya tuu Farah dapat berita kurang baik . Sepupu Jerangau Barat meninggal sebab excident . Punya laa menangis tak ingat dunia . Yelah sedih kan spupu rapat kot . Farah je laa yang tak der masa arwah dikebumikan . Sedih laa. Naik gunung pon mental tak sudah . Nasib ada senior senior yang baik nasihat suh kuatkan semangat . Farah ingat lagi kot , dalam bas first day, menagis je keje . Yelah kann . K lah farah x nak cakap banyak , tengok je .

FIRST DAY






SECOND DAY












THIRD DAY













FINAL DAY
























Haa . Sekian sahaja gambar gambar masa tuuu . Nie laa gambar sepupu farah yang meninggal time farah naik gunung tuu , dia nie kembar 4 , dia yang tengah . 

 Angah yang duduk sebelah kiri .

Angah 2 dari kiri .

Dulu selalu berempat , sekarang bertiga . Kalau datang raya , selalu je nak tanya , mana sorang lagiii . Sedih laa . Dan tuk pemberi dorongan dan sokongan masa atas gunung tu farah nak ucap terima kasih bebanyak laaa . Abang Jo yang prihatinnn . HAhaha . Sory pinjam nama . Byeeeee =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...