Hai ! thanx sudi singgah :) jgn lupe FOLLOW .. tggal jejak ouke ? please behave ur self dear :)

Wednesday, 13 June 2012

Ta paham !!





Sumpah , Farah tak pham ape yang tertulis dalam buku neh . Kepala dah serabut dengan toturial addmath lah , present utk consolidating language skills . 
Bercakap pasal addmath , lagi lah pening . Ta pernah blaja pon sebelum neh . :(
Dah lar minggu depan ad kuiz . OMG ! Help me .
Hantam saja lah belalang . waaa :(
Subject utk sem nie 9 dengan 18 jam kredit  . Mmg btol2 giler kan .

Tapi nak bt camner , name pon student kan . Redho je lah . Berusaha selagi boleh . 
Jangan pernah putus asa bak kate oc2 time minggu destini siswa .
hehehe . sorry yer oc2 sume . peace !
Sambil bt peace . poyo betol .



Sekarang nim . Muka farah ad iras2 tension macam baby nie jugak . Budak kecik pon tahu tension . 
Papepon berusahalah selagi mampu . 
:)

Yang penting is ------- >


Ok lar . Sekarang dah lewat . Nk tdow dulu lah . 
BBbbaaaiii :)


Sunday, 10 June 2012

Siswi UiTM



Hai you all .Heehehe . Dah agak lama Farah tak update blog ni kan . 
Bese lar busy ngan minggu MDS '' Minggu Distini Siswa'' . MDS dah abis . Bosan lar plak . hehe .
Kepada kakak2 n abg2 oc tengs yer . Hehehe . Rindu plak dekat korang sume .! Duk sini baru seminggu tp dah blik rumah . Syok lar dpt U dekat ngan rumah .

Oklah , sekarang dah mgrib . Dah tader ape yg nak dicoretkan . Cewah ~! 
bbababaaaiii . 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...