Hai ! thanx sudi singgah :) jgn lupe FOLLOW .. tggal jejak ouke ? please behave ur self dear :)

Sunday, 23 March 2014

FINAL EXAM

tibe tibe rajin nak menaip . masalahnya masa rajin tuuu , masa study week . orang patut studyyy , nie duk update blog. pelik jugakk . hmmm . layan jellaaa.
Nie dah sem 4 dah as UiTM student . Tinggal satu sem je lagi . lepas tuuu , habisss. tinggallahh kenangan disini. hihihi.
Esok first paper . Paper ENT. Good Luck pada yang ada paper esokk, akak roomate n member kos lainn tuuu. Moga dapat jawab dengan tenang . Banyakkan berselawat. 
Kita punya first paper lambat lagi. First paper budak Om part 4, 31 March nie. Second paper 11 April . Lepas tuuu enjoy, habisss . Hahaha . 2 paper je final sem nie . Walaupun 2 paper jeee, assignment subject lain dah terlampau banyak dahhh . sampai demam demam. dengan subjek eventnya, public speakingnyaa, bel nyaa, software laaa n mandrinnn . hehehe . tapi dapat habiskan kan dengan jayanya.
BM118 4B 
ECO120 - 31.3.2014 ( 2.15-5.15)
OMT360- 11.4.2014 (8.30-10.30)
*kalau tak silap laaa . hehehe . 
untuk classmate BM118 4B
 
Good luckkk final exammm .

nie half classmate je . 

JOGING PANTAI PANDAK

study week now. tapi dia punya gap masa tu jauh kot. first paper 30 mac , second paper 11 april . ambik kau punya gap 2 minggu satu paper.  hahaha . 
tapi okay laa kann . arytuu dah balik rumah tp senin datang kolej balik sebab bosan kot duk rumah . rumah tak der orang. orang lain sibukk . last last bgtahu abah nak balik kolej esok sbb bosan duk rumah. haha . bagus kan ?
hmmmm . pagi tadi gi joging kat pantai pandak . pukul 6.30 pagi dah bangunnn . kononnya nak tengok sunrise . last last ada yang lambat. dekat pukul 8 jugak gerak . 











tujelaaa . malas dah 

Monday, 10 March 2014

Photoshoot Class Bm1184B

Ehamm , lama dah tidak menjengah blog nie . hehehe .Ni hah nak cerita pasal photoshoot class baru nie .  muka semua excited . tengok jelaa gambar, malas nak cerita banyak banyak . Tapi ni half classmate jee.


















































Sampai sini saja . malas nak tulis . tengok jelaa eh . hehe , bye
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...