Hai ! thanx sudi singgah :) jgn lupe FOLLOW .. tggal jejak ouke ? please behave ur self dear :)

Tuesday, 4 December 2012


Hai sume . Nak story pasal minggu pertama sem dua nie . Beselah intro je dulu . Agak bosan lah jugak awal sem neh . Malam-2 duk merayau bilik orang lain . Hehehe . Tu memang keje aku . 

Mase kelas CTU tadi , ustaz ingat name tempat tinggal je . Name orang tak ingat pom . Aku ustaz panggil balai polis sebab aku cakap aku duk dekat balai polis . Hahahah .

Ada lecturer bagitahu yang kitaorang kene tukar kampus . Tukar dekat UiTM dungun . Mak aiii , agak jauh .     Kalau kat sini senang nak balik rumah , lau sana memang tak balik mane lah jawabnya . Lagipon dah terbiasa kat sini .. ;/

Kelas tuk sem nie pon tak lah padat mane . Harap-2 kekal lah sampai abis sem . kelas pukul 8 just 2 hari je kot . 

Lau agak bosan time malam-2 farah call memberlah . Dapat free call . Maxis kan . Topup rm5 dapat free 25 minit . Syok kot .

Tu sajalah tuk malam neh . :P

Sunday, 2 December 2012

Hai peeps . hee . Bermulalah kehidupan di UiTM . Sem 2 lah pulak . 1.12.12 mendaftarkan diri kesini . Tapi yurannya belom dibayar lagi . Nak tunggu 10.12.12 baru nak bayar . Bukan ape ,nak tunggu result untuk SPA keluar . Kalau bayar sekarang kan  membazir kalau dapat SPA tuh  . 
Mesti korang pelikkan kenapa tak potong melalui PTPTN je . Sebab nya saya tak ambik PTPTN . My sis tak bagi ambik sebab saya sorang je lagi yang belajar n sebab abah saya masih boleh tanggung . Orang yang ambik PTPTN time belajar memang syok , tapi time nak bayar merana . Hahaaha . Terasa ker ? Abang n kakak2 sume dah keje . So , bolehlah mintak2 . Hahaha .
Nevermind .. Hurm . Sem 2 . Roomate pon barulah . Okaylah roomate baru .Orang kate boleh eratkan lagi hubungan silarurahim . Cewah ~ Saya nim wahai roomate baru . Awal-2 memang mahu n senyap siket . Lame-2 okay lah tuh . tak bese kan .
actually , Farah nak postkan gambar mase kakak konvo UM . Dah lama , tapi biarlah . 
* Abangku yang poyo !

*menjadi camera women pd hari tersebut.
*wrna oren tuh maksedara . yang pegang bunga tu kakak saya . hee
*sepupu n anak sepupu .
*kakakku yang poyo . =P

*itu diyer si kakak dh keluar dri dewan . Peminjam baju aku .



*ambil berkat . hehe . :)









* Sepupu yang tengah sarat . :)

Btw , Congratulations ye kakak ( Farihah Azmi )
Diyer neh kakak ke 3 . Atas aku lah . Sekarang neh sambung blajar balik . Untuk membolahkan master. heheh .


Kalauada gambar yang burok , Lupakan aje . heee .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...