Hai ! thanx sudi singgah :) jgn lupe FOLLOW .. tggal jejak ouke ? please behave ur self dear :)

Saturday, 11 August 2012

BM1181B


Ehem2 . Heeee . ^-^
Hati senang dan gembira pabila dapat berbuka ngan classmate n our favourite lec .
Memang akan jadi kenangan terindah dalam hidup .














#ngeeee ^-^
Gambar akan diupload lagi dikemudian hari . 

Tuesday, 7 August 2012

Nasib baik menyebelahi :)



#hah ! Nampak statement 2 ? Barang berharga 2 beb . Yg sape punyer lagy lau bukan farah punyer .
Seriouly , benda alah tu ilang naik meroyan farah . Hahaha . Benda alah 2 tercicir time nk gie klas. Ps2 mse dlam kelas ttbe terperasan benda alah 2 ilang. Dh nak nagis farah . Sabar jelah . 

Then, lps abis je kelas ary tu . Farah cari merata tempat tapi tak jumpa . Penat pnyer cari sampai tertido . Sampailah kul 4.30 petang , ad member farah masuk bilik then dyer tnyer ad jumpa ta lagi . Sebab dyer ad nmpak statement  2 dekat tandas. Dengan muke yg baru bangun tido je , terus ke bilik s133 bertemankan roomateku. 

Pas2 tyer penghuni bilik s133 psal barang berharga yg dlam kerts 2. Then , jumpa blik lah barng berharga yg ilang 2. Nasib baik yg jumpa 2 baik kalau ta , ta tau lah jadi ape. Papepon time ksih pada penghuni s133 kerana buat statement 2. Lau ta menangis ta berlagu lah farah . Terima Kasih :)


* ngeee ^-^ 

Friday, 3 August 2012

Itulah Pelajar Universiti


Baru farah tahu bagaimana jadi pelajar universiti . Banyak dengan assigment , kuiz , test . Macam2 .
Hurm . Bercakap pasal test , malam semalam baru je menghabiskan test Mat112 .
Name pon Math , mesti susah kan ? Tapi bole lar jugak buat math 2 siket2. Tapi Farah tengok orng lain relex je jawab .

Hehehe . Result utk kuiz OMT131 bruni pon boleh lar . Result untuk test IMD101 agak memberangsangkan . hehee . 

# Assigment pulak yg belambak . Mmg banyak giler lar . Sampai ta tahu nk settlekan yang mana dulu .
hehehe . Baguskan ? Sampai konpius nk buat yang mane dulu .
Assigment pulak ad yg kene hantar sebelum raya , yang kene hantar slpas raye pon ad .
Eish3 . Tension pon ad . 

Test pon banyak lagy ad . Sebelum n selepas raya . Agak bagus kan ?
Jadi raye pon bukan macam raya nanti .

Raya start cuti 16 Ogos hingga 25 Ogos . Agak pendek mase yg dibenarkan beraya . HEhehe . 
:) 
Dah agak lame jugak ta balik rumah , macam2 program ad . Kawad lah , Omsa lar .
Mmg berkaitan lar ngan tittle entry nie kan .

Tadi keluar berbuka ngan Farah punyer kakak .Syok lar jugak . Hehehe .
Tp lepas dihantar ke kolej Kerawang semula .....


Haaaa . agak bagus kan . Bese lar tuh . Buat senyap dah lar . Biler sampai cini setelah berbuka kat luar td,  
ta terus masuk bilik tpy duk kat krusi bawh pokok dulu . Hehehe . Baguskan saya :)
setelah kluarkan ape yg patut , naik bilik sebelum ke gazebo untuk discuss pasal project .
Ok . Lupakan sume pasal sedih2 . 
Senyum.. senyum.. senyumm.. Yaauw comelnyer !

Haaa ! Btw lupe nak bgtaw . Blog dah berubah wajah , dan bertukar warna . Haaa . Cantik x ?
Lau cantik comment lar siket . hehe . 

Okalah tawan- tawan sampai sini dulu .
Mate dah ngantok .
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...