Hai ! thanx sudi singgah :) jgn lupe FOLLOW .. tggal jejak ouke ? please behave ur self dear :)

Friday, 3 August 2012

Itulah Pelajar Universiti


Baru farah tahu bagaimana jadi pelajar universiti . Banyak dengan assigment , kuiz , test . Macam2 .
Hurm . Bercakap pasal test , malam semalam baru je menghabiskan test Mat112 .
Name pon Math , mesti susah kan ? Tapi bole lar jugak buat math 2 siket2. Tapi Farah tengok orng lain relex je jawab .

Hehehe . Result utk kuiz OMT131 bruni pon boleh lar . Result untuk test IMD101 agak memberangsangkan . hehee . 

# Assigment pulak yg belambak . Mmg banyak giler lar . Sampai ta tahu nk settlekan yang mana dulu .
hehehe . Baguskan ? Sampai konpius nk buat yang mane dulu .
Assigment pulak ad yg kene hantar sebelum raya , yang kene hantar slpas raye pon ad .
Eish3 . Tension pon ad . 

Test pon banyak lagy ad . Sebelum n selepas raya . Agak bagus kan ?
Jadi raye pon bukan macam raya nanti .

Raya start cuti 16 Ogos hingga 25 Ogos . Agak pendek mase yg dibenarkan beraya . HEhehe . 
:) 
Dah agak lame jugak ta balik rumah , macam2 program ad . Kawad lah , Omsa lar .
Mmg berkaitan lar ngan tittle entry nie kan .

Tadi keluar berbuka ngan Farah punyer kakak .Syok lar jugak . Hehehe .
Tp lepas dihantar ke kolej Kerawang semula .....


Haaaa . agak bagus kan . Bese lar tuh . Buat senyap dah lar . Biler sampai cini setelah berbuka kat luar td,  
ta terus masuk bilik tpy duk kat krusi bawh pokok dulu . Hehehe . Baguskan saya :)
setelah kluarkan ape yg patut , naik bilik sebelum ke gazebo untuk discuss pasal project .
Ok . Lupakan sume pasal sedih2 . 
Senyum.. senyum.. senyumm.. Yaauw comelnyer !

Haaa ! Btw lupe nak bgtaw . Blog dah berubah wajah , dan bertukar warna . Haaa . Cantik x ?
Lau cantik comment lar siket . hehe . 

Okalah tawan- tawan sampai sini dulu .
Mate dah ngantok .
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...