Hai ! thanx sudi singgah :) jgn lupe FOLLOW .. tggal jejak ouke ? please behave ur self dear :)

Friday, 11 October 2013

SEM 2 punya cerita



Huh ! Mmg agak lama tak update blog neh . Berzaman . Bersepah2 dah . Eish3 . Nak buat camner kan , busy . Last update pon awal sem 2. Nie dah abiss sem 3 . Banyak benda nak cerita nih . Sepanjang sem 2 , farah join kelab relex uitm pergi mendaki gunung . Best woott . Farah boleh tunjuk gambar jelahhh . Jap ahh . Farah mmg suka xtvt outdoor .








Lepas penat trainning kat Bukit Besar , Makan laa plak . Nie trainning yang last sebelom Mendaki Gunung .
Trans Cameron Prosperity Challange 2.0 . 






 
Malam last tuk packing2 barang tuk pergi esoknya tuu Farah dapat berita kurang baik . Sepupu Jerangau Barat meninggal sebab excident . Punya laa menangis tak ingat dunia . Yelah sedih kan spupu rapat kot . Farah je laa yang tak der masa arwah dikebumikan . Sedih laa. Naik gunung pon mental tak sudah . Nasib ada senior senior yang baik nasihat suh kuatkan semangat . Farah ingat lagi kot , dalam bas first day, menagis je keje . Yelah kann . K lah farah x nak cakap banyak , tengok je .

FIRST DAY






SECOND DAY












THIRD DAY













FINAL DAY
























Haa . Sekian sahaja gambar gambar masa tuuu . Nie laa gambar sepupu farah yang meninggal time farah naik gunung tuu , dia nie kembar 4 , dia yang tengah . 

 Angah yang duduk sebelah kiri .

Angah 2 dari kiri .

Dulu selalu berempat , sekarang bertiga . Kalau datang raya , selalu je nak tanya , mana sorang lagiii . Sedih laa . Dan tuk pemberi dorongan dan sokongan masa atas gunung tu farah nak ucap terima kasih bebanyak laaa . Abang Jo yang prihatinnn . HAhaha . Sory pinjam nama . Byeeeee =)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...